Nieuws

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Nieuws over lenen

Meer goedgekeurde
leningaanvragen

Stijging goedgekeurde lening aanvragen

 

Het aantal lening aanvragen dat is goedgekeurd is in 2014 van 62 naar 72 procent gestegen. Dat is dus een stijging van 10 procent. Dit blijkt uit een enquête van het Ministerie van Economische Zaken onder 1400 bedrijven. In deze halfjaarlijkse peiling zegt namelijk 72 procent van de gevraagde bedrijven dat zij hun aanvraag voor een lening geheel of deels toegekend en geaccepteerd zagen. Zes maanden eerder lag dat percentage nog 10% lager (nl. op 62 procent).
MKB Nederland heeft inmiddels positief gereageerd op dit nieuws en verklaarde dat hij blij is dat banken inmiddels weer dezelfde kansen voor MKB ondernemers zien als de MKB ondernemers zelf.
De totale stijging voor het aantal goedgekeurde leningen voor het midden- en grootbedrijf viel met 1% beduidend lager uit, dan het gemiddelde over alle geaccepteerde bedrijfsleningen. Ook het kleinbedrijf liet met 5% meer geaccepteerde lening aanvragen maar een relatief kleine stijging zien.
Het is echter, volgens de secretaris van VNO-NCW en MKB Nederland, veel slechter geweest. Hij gaat er dan ook van uit dat er dit jaar een verdere stijging in het aantal geaccepteerde krediet en lening aanvragen zal gaan plaatsvinden. Hij verwacht zelfs dat 80 tot 90 procent van de ondernemers erin slaagt om geld te lenen in 2015.

7 januari 2015

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10