Nieuws

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Nieuws over lenen

Acceptatiecriteria lening

Versoepeling acceptatiecriteria lening

 

Kredietverstrekker Defam heeft onlangs gemeld de acceptatiecriteria voor het afsluiten van een lening of krediet te versoepelen. De versoepeling gaat in dit geval met name over een verruiming van de maximale leeftijd waarop je een lening kunt afsluiten en de maximale leeftijd waarop het krediet weer afgelost moet worden.
De maximale leeftijd waarop klanten nog een lening kunnen afsluiten is met vijf jaar verhoogd en de maximale leeftijd waarop de lening moet zijn afgelost is met zelfs 6 jaar verhoogd naar 74 jaar. Defam is niet de eerste kredietverstrekker die inspeelt op een veranderende kredietmarkt waarin ouderen ook steeds meer behoefte lijken te hebben aan het afsluiten van krediet. Een aantal jaar geleden was het voor senioren nog bijna onmogelijk om een lening af te sluiten, maar aangezien de gemiddelde levensverwachting steeds hoger wordt lijken de meeste kredietverstrekkers inmiddels ook hun acceptatiecriteria hierop aan te passen.
Een lening of doorlopend krediet van Defam kan door consumenten niet direct bij Defam worden afgesloten, maar kan wel worden afgesloten via De Kredietconcurrent, Geldlenen.nl en De Nederlandse Kredietmaatschappij. In onze lening en doorlopend krediet top 10 overzichten kun je eenvoudig zien welke van deze kredietverstrekkers op dit moment de laagste rente voor een lening van Defam aanbied.

23 september 2014

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10