Nieuws

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Nieuws over lenen

Lenen van
pensioengeld

Lening uit pensioengeld

 

Een aantal pensioenfondsen zal samen met een aantal banken geld voor leningen aan bedrijven gaan beschikbaar stellen. Dit geld zal gestoken worden in het NL ondernemingsfonds dat vervolgens de leningen aan bedrijven zal kunnen gaan verstrekken. De bedoeling van dit NL ondernemingsfonds is om bedrijven met minimale jaaromzet van 25 miljoen euro leningen te gaan verstrekken.
Op dit moment is het voor veel bedrijven lastiger om een lening af te sluiten dan een aantal jaar geleden. Voor veel bedrijven is het aantrekken van krediet echter vaak pure noodzaak om te kunnen investeren en te kunnen groeien. Het fonds dat is opgericht door de banken ING, ABN Amro en Rabobank en door pensioenuitvoerders MN en Syntrus Achmea zal aan bedrijven leningen gaan verstrekken van minstens 10 miljoen euro. Deze leningen moeten bedrijven in staat stellen om alsnog het nodige investeringskapitaal aan te kunnen trekken en verder te kunnen groeien.
Of de criteria voor het afsluiten van een lening voor bedrijven bij dit investeringsfonds nu lager zullen worden valt te betwijfelen. Volgens de oprichters van dit fonds zal er namelijk weinig veranderen aan de criteria voor bedrijven om krediet te krijgen. Het grote verschil is echter wel dat het risico van de lening nu over meer banken en pensioenfondsen gespreid zal worden.

16 januari 2014

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10