Nieuws

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Nieuws over lenen

Een lening voor
gepensioneerden

Lenen met pensioen

 

Waar kun je een lening afsluiten wanneer je met pensioen bent. Een aantal jaar gelden was dit vaak een probleem, maar inmiddels zijn er steeds meer kredietverstrekkers die zich zijn gaan richten op het verstrekken van leningen aan senioren en gepensioneerden. Zo heeft een aantal kredietverstrekkers en banken de maximale leeftijd voor het aanvragen van een lening aanzienlijk verhoogd en zijn er een aantal kredietverstrekkers die speciale leningen ontwikkeld hebben voor mensen met een pensioenuitkering.
De hoogte van de lening is uiteraard wel afhankelijk van het besteedbaar inkomen en andere zaken als woningtype (huur of koopwoning). Ook het type lening kan van belang zijn bij het succes van de leningaanvraag. Zo vragen veel kredietverstrekkers van gepensioneerden dat zij volgens een vast schema aflossen. Hierdoor is het voor veel gepensioneerden vaak eenvoudiger om een persoonlijke lening of andere lening op basis van een vast aflossingsschema af te sluiten, dan om een meer variabel krediet af te sluiten.
Als je met pensioen bent en je bent op zoek naar een lening dan kun je in de lening Top 10 een aantal kredietverstrekkers terugvinden waar je waarschijnlijk wel een lening kunt afsluiten. Bijvoorbeeld Kredietconcurrent, Geldlenen en Kredietdesk bieden mogelijkheden voor senioren en gepensioneerden om een lening af te sluiten. Uiteraard stelt iedere kredietverstrekker wel zijn eigen eisen aan het afsluiten van een lening of krediet voor senioren en gepensioneerden en hangt het succes de leningaanvraag af van je persoonlijke situatie. Er komen echter steeds meer mogelijkheden voor mensen met pensioen om een lening af te sluiten en dat was een aantal jaar geleden wel anders.

24 april 2014

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10