Nieuws

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Nieuws over lenen

Fiscaal gunstig lenen

Fiscaal gunstig lenen in 2014

 

Wie van plan is om te investeren in een energiezuinige woning, maar hier niet direct het geld voor heeft, kan sinds januari 2014 op een fiscaal gunstige manier geld lenen voor deze duurzame investeringen. Via het Nationaal Energiebespaarfonds kunt u namelijk, wanneer u wilt investeren in energiebesparende maatregelen voor uw woning, een zogenaamde Energiebespaarlening afsluiten.
Met deze fiscaal gunstige lening kunt u een bedrag lenen tussen de 2500 en 25000 euro met een looptijd van 7 tot 10 jaar. Het fiscaal voordelige aspect van deze lening is dat u onder voorwaarden de rente kunt aftrekken van de belasting. De belangrijkste voorwaarde om voor deze renteaftrek in aanmerking te komen is dat u de lening gebruikt voor energiebesparende investeringen in een bestaande Box 1 woning. Een ander voordeel van deze lening is de relatief lage rente. Voor een lening met een looptijd van 7 jaar betaald u op dit moment 3,4% rente en voor een lening met een looptijd van 10 jaar betaald u 0,4 procent meer namelijk 3,8% rente.
Deze fiscaal gunstige en duurzame lening kunt u onder andere gebruiken voor dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, een zonneboiler, een HR cv installatie, HR beglazing en of energiezuinige kozijnen.

12 februari 2014

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10