Nieuws

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Nieuws over lenen

Banken soepeler met
verstrekken lening

Banken soepeler met verstrekken lening

 

Om in te spelen op de grotere vraag door bedrijven en consumenten naar leningen zijn de banken in de Verenigde Staten soepeler geworden met het verstrekken van leningen. Dat blijkt uit cijfers die het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de Federal Reserve, onlangs bekend heeft gemaakt. Het consumptief krediet groeide in de afgelopen maanden dan ook een stuk sterker dan verwacht. In november 2013 nam het krediet met bijna 12,5 miljard dollar toe en in december 2013 zelfs met 18,8 miljard dollar toe. Een stijging dus van ruim 50 procent.
Volgens de Federal Reserve zijn banken vooral makkelijker geworden met het verstrekken van leningen aan consumenten op het gebied van creditcards en autos. Aan bedrijven zijn banken volgens de Fed makkelijker geworden met het verstrekken van krediet op commercieel vastgoed en andere bedrijfsleningen.
Hoewel het aantal afgesloten leningen in de Verenigde Staten in de afgelopen maanden is gestegen zwakte de vraag naar hypotheken juist weer af.
De banken in de VS zijn een stuk positiever geworden over de vooruitzichten voor 2014 en verwachten in 20014 ook minder wanbetaling op bedrijfsleningen en hypotheken.

20 februari 2014

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10